Michaela

Up’s& Downs v. 17

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

En vecka går fort, på gott och ont, snart är april över och maj tar vid… Detta blir april månads sista Up’s& Down’s.

  • Sol, vår och värme, äntligen! Allt börjar få liv och spira igen.
  • Återigen har jag haft en härlig helg med Walther.
  • Inspiration och ork att röja, rensa och sortera har slagit ner över mig, har lyckats göra mig av med en hel del, och har mer jag vill rensa bort. Inte likt mig egentligen. Men man måste ju ändra sig ibland.
  • Hämtade ut ett paket från Shein idag, ett härligt paket som jag spelat in en haul med som ska upp på Youtube. (Ger er en sneakpeak i slutet av detta inlägget.
  • Medicin-höjningen har gett effekt!

  • Värk värk värk i mina händer, främst höger hand:/
  • Irriterad över de ökade priserna på matvaror..

 

Sneakpeak