Blogglistor/Utmaningar, Up's&Down's, Vardag

Up’s& Down’s v. 19

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

  • Våren är verkligen här:) Sol, värme, grönska:)
  • Jag börjar känna att  min medicin-justering gjort effekt.
  • Det patologiska provsvaret från gynekologiska mottagningen i Skövde har kommit och det fanns inga förändringar. Så skönt! Nu går vi framåt
  • Jag har ett rent, energifullt och snyggt hem. Tacksam att E och många fler hjälpt mig, pushat stöttat på olika sätt och vis!
  • Jag har kommit igång med Youtube, och det är så skoj.

  • Med våren kommer pollen, senaste dagarna har jag märkt av det, men lindrigt, så köpt hem allergimediciner för det.
  • Fått reda på att min huvudvärk, svårigheterna med att skriva rakt, se vissa texter utan att det hoppar beror på att jag inte har någon samsyn, dvs ögonen samarbetar inte och blir ansträngda. Var ju hos optikern för 1,5 vecka sen (skulle ju egentligen vart med på förra veckans up’s& downs, men blev aldrig nåt inlägg då). Fått remiss till ögonmottagningen. Gjorde en remissförfrågan på 1177 ooch fick svar idag att remiss är mottagen och behandlas. Alltid gött att veta att remissen har kommit in.
  • Walther fick avslag på körkorttillståndet:( P.g.a. att läkarutlåtandet från hab. kommit på avvägar. Ringde till transportstyrelsen som sa att vi får ansöka på nytt. Det gick inte att öppna upp ärendet på något annat vis. Surt! Dessutom måste syntestet göras om då det inte får vara äldre än 2 mån vid ansökan.

Hoppas ni haft en bra vecka. Skriv gärna i kommentarer eller haka på och skriv din egna Up’s& Down’s.