Michaela

Höj ditt kontor och miljön till en ny nivå

Ska du inreda kontoret med tavlor och posters  kan vara ett bra sätt att uttrycka din personlighet och ge din arbetsmiljö ett visuellt intresse.
Men om du inte är försiktig kan din kontorsinredning också sända fel budskap till kunder och kollegor.Men när du väl har bestämt dig för precis vad som ska hängas upp på väggarna är det dags att välja ramar till dina verk.

Ramar för tavlor finns i online butiken framia. där finner du det mesta i ett stort antal olika material, storlekar och stilar som passar alla budgetar.

Metallram i vintagestil kan ge ditt kontor en antik eller retro känsla, medan mer moderna plast- eller träramar kan passa bättre i ett modernt utrymme. Du kan också hitta ramar i olika färger för att matcha kontorets befintliga inredning.

När du väljer ramar till dina tavlor är det viktigt att tänka på vilken övergripande stil du vill ha på kontoret.Men va trygg i att du kan hitta allt som behövs för att du ska få det bästa till dina verk, ditt kontor eller såväl ditt hem.

Känn dig bekväm att hitta dina ramar hos framia!