Up's&Down's, Veckans lista

Up’s& Down’s vecka 26

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

En vecka har gått IGEN! Snart är första halvan av 2022 över. Tiden går så fort. Men nu fokuserar vi inte så mycket på det utan bara senaste veckan som alltid.

  • Midsommar bjöd oss på sitt bästa väder: Solsken och värme🌞🌡️
  • Fick en lugn och skön midsommar! Bästa på flera år.
  • Vissa saker faller på plats mer och mer.
  • Äntligen orkat spela in en video om mig och min ADHD. Den ska bara redigeras och läggas upp på kanalen.
  • Idag har jag ÄNTLIGEN köpt nya möbler. Dock tar det lite tid innan de kommer. Soffan som är en bäddsoffa kommer i augusti. Skänken och skåpet kommer under nästa vecka. Tack E för all hjälp idag! Det får bli en fika i vardagsrummet när allt är klart:) Ska köpa lite mer saker men nu är de dyraste inköpen gjorda;) Gynnade den lokala handeln och Möbel-Köp. Fin service, bemötande, gratis hemkörning, inbärning, montering och bortforsling av gamla möbler!

  • Känslomässigt är det ännu en berg och dalbana, men det kommer bli bra någon gång.
  • Ni som följt mig på Instagram har redan sett gårdagens inlägg… Allergisk reaktion.. inlägget ser ni här.

Avslutar mitt inlägg på topp med bilder på de nya möblerna:)