Michaela, Up's&Down's, Vardag, Veckans lista

Up’s & Down’s vecka 27

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

Stoppa tiden.. det går för fort! Hinner inte med allt jag ska, inte ens skriva härinne fast jag egentligen har en del att berätta. Men att skriva veckans Up’s & Down’s är bättre än inget.

  • Sommaren! Love it!
  • Haft en underbar vecka med Walther, även om jag jobbat och vi inte gjort så mycket saker egentligen.
  • Lite av de nya möblerna kom redan förra veckan. De skulle kommit nästa vecka men kom tidigare. Soffan beräknas komma vecka 31.
  • Planering och funderingar på resten av vardagsrummet går framåt. Så taggad på att få i ordning här i vardagsrummet.
  • Semester om 4dagar (vet inte om det är positivt eller negativt egentligen..)
  • Dörrklockan funkar igen efter sisådär 2månader. Den blev utbytt helt!

  • Allergiska reaktioner:

– Pollen, speciellt gräs, verkar bli sämre med åren.
– Hudvård och Make-up, har aldrig reagerat på produkter så förut. Obalans i krôppastôllen??

  • Legat med migrän hela dagen. Också ett tecken på att kroppen är obalans antar jag. Även om jag vet att en hel del av mina attacker med huvudvärk säkerligen beror på problemet med mina ögon, men så trött på att inte må bra. Att det alltid är något som krånglar.
  • Som jag skrev längre upp i detta inlägg så är ju min ringklocka lagad. Men då pajade fläkten istället och spisen är inte på topp heller. Då är man glad att man bor i hyresrätt. Kommer dock dröja innan ny fläkt fixas och tills ny spis kommer. Men gött att det blir fixat.

Nu ska jag försöka sova. Men först, hur har eran vecka varit? Skriv i kommentarsfältet eller gör ett eget inlägg om du har en blogg.

Kram på er allesammans!