Michaela, Shopping, Sjukdomar och annat trist

En (o)lycklig dag i Ullared

I måndags kom vi äntligen iväg till Ullared, jag och Walther. I det stora hela blev det en bra dag, 4,5km avklarades inne i det stora blågula varuhuset. Vi shoppade, käkade, shoppade lite till, fikade lite och bara njöt av dagen. Det var roligt att göra något tillsammans med Walther.

Blev en hel del shoppat även om jag inte köpte allt jag hade på min lista. Köpte lite smått och gott. Bland annat en klänning, vattenkokare, trosor, strumpor, bh, den obligatoriska pyjamasen, vatten/saftkanna

Har inte fått bilder på allt ännu.. har haft lite annat, men här ser ni lite av fynden och Walther.

Klômphôvve…

Orsaken till att jag inte fotat allt är en liten olycka som skedde i Ullared. Klômphôvvet (jag) snubblade på sista trappsteget i en trappa och jag gjorde en vurpa. Blev lite chockade både jag och Walther. Jag upplevde inte att jag slog mig, kändes som om jag skrapade mig o princip men inte mer. Sen fick jag ondare och ondare.

Jag satte mig ner i sportbaren och skulle fika med Walther, då kunde jag inte böja in benet. På bussen hem satte jag mig framför Walther och la upp benet i sätet bredvid mig. Kunde inte ha benet ner mot golvet. Det gjorde för ont. Tack o lov hade jag alvedon med mig så jag kunde lindra mig lite. Men har haft ont sen dess …

Tog en kontakt med min kommunsköterska i tisdags, hon kom upp och kollade mitt knä och tyckte att läkaren skulle kika på det. De hade ju rond samma dag så gjorde ett hembesök och kollade knäet. Han uteslöt fraktur men eftersom knäet svullnat upp och fyllt på sig med vätska så är det en blödning i knäet.

Jag kan gå lite på benet men att vinkla benet är svårt, det gör ont och ibland känns det instabilt. Så fick det lindat med stödjande bandage efter läkarens rekommendation. Har även beställt ett knäskydd på Apotea eftersom det är lättare att sätta på själv. Så bara att vänta på det;)

Under tiden håller jag knäet i högläge i vila, men försöker gå runt och pula lite grann o hålla igång, men fick inte jobba denna veckan. Ska se om jag kan gå ut med soporna sen. Har tagit lite smärtstillande och även smörjt med Ipren-gel.

Bara att gilla läget

Hoppas på att va igång efter helgen igen, kanske får dras med smärtan en tid, men det är säkert hanterbart då. Bara jag slipper vara hemma för länge. Bara att gilla läget och göra allt jag kan.

Virka lite, se på Cmore, göra lite av det vanliga i hemmet. Kanske kan bli lite kaffe på balkongen om det inte blåser eller är dåligt väder.

Har ni varit i Ullared någon gång? Gillar ni det? Varför/varför inte?

Förresten har ni varit i Ullared? Gillar ni det? Vill ni åka igen? Vad brukar ni alltid köpa?