Herr Ångestsson, Michaela, NPF, Psykisk Ohälsa

Tankar i natten

 

Bilden är lånad från Unsplash

Ja kl är drygt 3 på natten och jag är vaken. Mycket tankar om allt och inget som surrar.

Innan jag börjar skriva om tankarna vill jag hälsa alla Hjärtligt välkomna hit, främst till er nya läsare och följare, men såklart alla andra! Det värmer att ni finns!!!

Mycket tankar om jobbet, där jag inte riktigt vet vad jag vill.

Det är även andra tankar som surrar. Tomt i lägenheten utan Walther, igår började han sitt 3e år av 4 på Sötåsen. Han flyttade också från hus 7 till hus 5 för att bo närmre och kunna umgås mer med sin bästis E. Han verkade vara nöjd igår när vi lämnade honom, igår ringde jag och checkat lite med honom, han ca inte vidare intresserad av att prata med sin mor… Men sa glatt att min mosters sambo A som han praktiserat hos har börjat som lärare… Lite putt vart nog W när jag sa att jag redan visste det, A sa det när vi sågs i Hova i somras. 😂😂

Tankar och önskan om KBT

Jag funderar mycket på framtiden, vad händer? Vad vill jag göra? Hur kan jag utvecklas som människa? Hur kan jag gå vidare och lägga jobbiga saker bakom mig? Jag har mycket i mitt bagage som inte är bearbetat, en del har dragits upp under sommaren, och jag blir påmind om att jag nog inte har bearbetat det. I flera år har jag önskat KBT (Kognitiv beteendeterapi) för att kunna bearbeta, hitta rätt saker och gå vidare. Delvis har jag fått hjälp, men det är svårt när vårdens resurser inte räcker till. Jag är dock otroligt nöjd och tacksam över teamet på öppenpsykiatrin i Falköping. Jag har fått kontakt och fått komma och prata när det varit tufft, mina fasta kontakter har bollat med läkaren och återkopplat till mig. Idag ska jag träffa min kontaktskötare S. Otroligt skönt, jag ska återigen lyfta önskan om KBT.

Någonstans måste jag börja för att komma vidare både privat och jobbmässigt. Jag tror att mycket påverkar varann, mitt självförtroende rasar, jag isolerar mig när jag inte jobbar.

Vad det gäller blogg och sociala medier så har jag lite idéer. Ni har nog sett lite på min Instagram

Det kommer att komma en del både här och där inom kort.

Nej om man ändå skulle försöka sova lite?! Eller nån som har annat förslag? Vad har ni för tankar just nu?

Kramis på er alla läsare!

Hjärtligt tack för att ni läser min blogg och välkommen åter! Följ gärna min blogg så ser ni när nytt inlägg är skrivet.