Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fem en fredag: Räknetal

God eftermiddag! 

Fredag igen, jag mår sådär. Men ska börja med att säga att jag faktiskt gjorde ett inlägg häromdagen via telefonen men det kom inte upp, och jag vet att jag publicerade. Men nog om det.

Fredag som sagt och det betyder Fem en fredag med Elisa. Denna veckan handlar det om Räknetal

Vad är fem saker du gjort den här veckan?

Jobbat, virkat, besökt Halloween på Borås Djurpark, bakat och handlat

Vilka fyra känslor har du haft i veckan?

Glädje, sjuk, trött och brsviken

Vad har du sett tre av i veckan?

Apor (och fler djur, inte bara 3 av varje)

Vilka två saker har du i veckan blivit glad av?

Blir glad av djur. Blev extra glad när jag fick se en “Borneoorangutang” hoppa runt och busa med sina föräldrar, för den var busig.

Sen blev jag ju glad av att Walther kom hit, även om vi båda är förkylda. Han är testad, negativ. Har inte testat mig själv ännu, jag insjuknade idag.

Vilket betyg får veckan, på en skala 1-5?

En 4 ändå, är ju inte superpigg idag med halsont och feber och som vanligt ökande ledvärk. Veckans aktiviteter som varit roliga överväger det jobbiga.

Hur har ni haft det? Om ni inte redan deltar i Elisas fredagsutmaning, så gör det!

 

Michaela Lejonberg

Written by

Namn: Michaela Lejonberg Född:1984 Yrke: Cafébiträde, broadcaster, är Utbildad uska. Intressen: Skapande och kretativitet i olika former; måla, rita, skriva, fotografera… Älskar: Att utvecklas, komma på nya idéer. ROSA, min son Walther. Brinner för: Funktionshinderfrågor Motto: “Behandla andra så som du själv vill bli behandlad”

6 comments / Add your comment below

  1. Mysigt med djur, handarbete är inte min starkaste sida men det är poppis nu har jag märkt. Men baka tycker jag om och gör det ofta, gillar att testa och experimentera i köket med både bakning och matlagning.

  2. Halloween på djurpark, har man klätt ut djuren i lakan? Borneoorangutang låter wow! Gillar orangutanger, ja apor överlag, vem gör inte det? Hoppas du kryar på dig snart, trevlig Allhelgonahelg

Lämna ett svar