Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Njut av en perfekt filmkväll hemma i tv-soffan

Detta är betalt samarbete med C More

Filmkväll
Photo by Auke Bakker on Unsplash

En skål med popcorn, ett glas med din favoritdryck, ett fruktfat och en bra film eller serie. Det är kallar jag en perfekt filmkväll hemma i tv-soffan. Både jag och Walther gillar att se på film, och gör det gärna tillsammans. Jag ser ju mycket film och serier på kvällarna, mycket för att varva ner när det varit mycket. C More är en fantastisk tjänst att utnyttja.

Jag gillar att de har mycket svenska filmer och serier. Jag ser gärna utländska program också, men jag föredrar det svenska. Kanske mest för att jag många gånger fastnar i textremsorna, jag har svårt koncentrera  mig på både film och läsa texten. Det gäller även svenska program som är textade. På C More kan du välja om du vill ha textat eller inte. Textat är faktiskt bra, en fantastiskt bra sak för hörselskadade människor. De kan  njuta av en film eller tv-program även det mycket av ljudet är “borta” och ingen behöver störa sig på att det är hög volym.

Ytterligare 5 skäl att välja just C More

  • Ett stort utbud med film och serier både från Sverige och Hollywood, men också serier från andra länder som visats i Sverige
  • Brett utbud för barn och unga, mycket Astrid Lindgren. Bra indelningar efter ålder om man vill det
  • Livestreama alla kanalerna från TV4 och SVT
  • 2 Prisvärda bas och standardpaket med filmer och serier samt 3 paket med Plus och Premium-innehåll, där det baspaket/standardpaket + stort sportutbud.

Är du ny kund hos C More så får du testa 2 veckor alldeles gratis. Du väljer själv när du vill avsluta tjänsten eftersom den är bindningsfri. Vill man kan man teckna tjänsten i 12månader.

Just i skrivandets stund ser jag på Sällskapsresan – Den ofrivillige golfaren, en gammal klassiker. Jag gillar gamla klassiker, men också verklighetsbaserade filmer vilket jag tipsat om i andra inlägg.

Under veckan har jag även sett Dag för dag, som är en ny ( 31/3 2022 kom den ut digitalt) komedifilm av och med Felix Herngren. I de övriga rollerna ses bland annat Thomas von Brömssen, Sven Wollter, Marianne Mörk och Martina Haag m.fl. 3 pensionärer åker på en husbilstripp genom Europa, syftet är att cancersjuke Malte (Sven Wollter) ska få sin sista önskan uppfylld.

Hur ser en perfekt filmkväll ut för dig? Gå in på C More och registrera dig idag och hitta dina favoriter för en perfekt mysig filmkväll.

Michaela Lejonberg

Written by

Namn: Michaela Lejonberg Född:1984 Yrke: Cafébiträde, broadcaster, är Utbildad uska. Intressen: Skapande och kretativitet i olika former; måla, rita, skriva, fotografera… Älskar: Att utvecklas, komma på nya idéer. ROSA, min son Walther. Brinner för: Funktionshinderfrågor Motto: “Behandla andra så som du själv vill bli behandlad”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan