Om mig

Hej hallå där! Nu ska ni få lära känna mig lite grann!

Michaela heter jag, bor i Tidaholm, Västergötland.

Till vardags arbetar jag på ett café på kompetenscentrum/kulturskolan.

Jag är en  kreativ person som gillar att rita, måla, handarbeta, pyssla, skriva, fotografera, laga mat, baka – ja allt som innebär ett kreativt skapande. En hel del bloggar jag om.

Men det jag främst vill upplysa och skriva om är Funktionshinderfrågor, NPF (Neuropsykiatriska funktionshinder) och psykisk ohälsa. Jag lever själv med Atypisk autism/Asperger, ADHD och psykisk ohälsa. Så att skriva om livspusslet, tips och strategier som hjälper mig i min vardag är något som jag gärna gör. Men försöker alltid göra det till det roligare. Det ska inte vara tråkigt att läsa i min blogg. Det ska vara glädjande och inspirerande.
Mitt skrivande ska beröra mina läsare och väcka frågor, tankar och känslor.

Om ni undrar något så tveka inte att höra av er till mig! Kontaktuppgifter och information kring samarbete hittar ni här.

Men för att backa bakåt lite grann…

Bloggandet genom åren

Mitt bloggande startade jag på Lunarstorm i början av 2000-talet. När jag väntade sonen 2005 var det en ventil för att dokumentera graviditeten mest. Men 2008/2009 började jag mer göra det för att nå ut inte bara en dagbok.

Jag deltog i diverse event som mammablogg-gala, mammabloggkryssning, bloggevent m.m.

Bloggen har bytt skepnader, portaler, nischer under åren. Det har gått upp och ner i perioder. Men sedan nästan ett år har jag verkligen hållit fast i bloggandet.

Än en gång varmt välkommen hit

hovet@kronprinsessan.nu