Samarbete och kontakt

Hej och varmt välkommen hit,

det är med stor glädje och värme jag tar emot dig som besökare och förhoppningsvis blivande samarbetspartner. Om ni vill veta mer om vem just jag är klicka här.

hovet@kronprinsessan.nu

Betalda Samarbeten

Samarbeten betalas via faktura eller swish. Jag är frilansande och egenanställd av Frilans Finans. Skatter och avgifter dras automatiskt vilket underlättar mitt arbete.

Svensk Lagstiftning:

I enlighet med den svenska marknadsföringslagen ska det markeras tydligt när det är ett samarbete. Därför skriver jag ALLTID början av dessa inlägg något av följande fraser:

  • ”Detta inlägg innehåller reklamlänkar för…”,
  • “Sponsrat inlägg”
  • ”Detta inlägg är ett betalt samarbete med…”

Pressutskick – Ja tack!

Däremot lämnar jag er ingen som helst garanti huruvida jag skriver om den produkt som du/ni har skickat ut mig. Jag vill/ kan inte skriva om de produkter eller tjänster du och ditt företag/förening/organisation erbjuder OM jag inte tror på dom, tycker om dom eller inte står bakom. Jag vill ge mina läsare en så rättvis och seriös bild som möjlighet av ert företag/förening/organisation och era produkter/tjänster.  Om ni vill göra ett pressutskick så kontakta mig via mailen längst ner på denna sidan.

Mitt åtagande:

Jag vill skriva ett så korrekt och seriöst inlägg som möjligt. Jag gör det bästa jag kan som influencer och skribent för att göra er samarbetspartner så nöjda som möjligt.

Självklart skickar jag er ett utkast på samarbetet om ni skulle vilja ha det, så ni kan läsa igenom det jag skrivit och ge feedback. För mig är det viktigt att båda parter blir nöjda. Ett samarbete ska gynna både er som samarbetspartner och mig som influencer och skribent.

Några enkla förhållningssätt mellan mig och dig/er som samarbetspartner:

  • Jag deltar mer än gärna i Intervjuer/medverkan i tidningsreportage, tv, radio eller pod-casts.
  • Inga samarbete som främjar barnpornografi, våld, rasism, nazism, kränkande behandlingar genomförs! 
  • Inte heller samarbeten som främjar droger- och alkoholmissbruk och annan typ av missbruk genomförs!
  • Jag samarbetar gärna och deltar i diskussioner och kampanjer för att motverka olika typer av diskriminering, kränkande behandlingar och missbruk.
  • Samarbeten, kampanjer, intervjuer m.m. kring funktionshinderfrågor och psykisk ohälsa är något jag jättegärna medverkar i. Det är mina hjärtefrågor.
Vill du göra ett samarbete med mig? Tveka inte att höra av dig!

Kontakt görs via denna mail: kronprinsessan@blogbiz.se
Jag hör av mig snarast, oftast inom 24h!

Tack för att just du tog dig tid att läsa om mig och mina villkor! Jag ser framemot samarbete med just dig och ditt företag/förening/organisation som samarbetspartner.

//Michaela

samarbete