Tips på hur man kan optimera sina blogginlägg

Har ni tänkt på att man faktiskt kan optimera sina blogginlägg om man vill. Det är inte så svårt som vissa tror att det är.

Tex driver du en blogg om autism så kan du enkelt också optimera just ordet “autism”. Detta gör du genom att du länkar ordet “vad är autism” precis som jag gör nu i detta inlägg. Du behöver också skriva inlägg lite längre än vanligt, till exempel 400 tecken. Detta är också hur man bloggar och hur man använder sin dator på bästa sätt.

Här kommer mina bästa 5 SEO tips

  • Skriv 400 tecken såsom jag nu gör på detta inlägg
  • Länka det ord du vill optimera i detta fall autism
  • Berätta gärna också mer om autism så att du också ger mervärde till dina besökare
  • Behöver du bättre komponenter till din dator så kan du kolla upp https://catab.se
  • Byt länkar med andra sidor som handlar om autism

Numera jobbar de flesta människor via nätet på ett eller annat sätt. Det har blivit mycket lättare nu än någonsin att även ha möten via zoom. Det sparar mer tid och pengar när man har möten via sin dator.

Jag har i detta inlägg även länkat till Catab AB som är ett företag där man kan vända sig till om man behöver delar till sin dator. För i ett inlägg ska man länka till två olika relevanta sidor för att inlägget ska vara värdefull för Google.

Vad är autism?

Autism är en funktionsnedsättning som finns mer hos män än kvinnor. Detta kan också bero på att hos kvinnor så är det svårare att upptäcka autism. Visste ni förresten att Albert Einstein är en av de kändaste genom tiderna med autism diagnosen?

De har ofta en otrolig begåvning för att man ofta är intresserad av ett väldigt nischat ämne. Då blir man också expert på området och då kan kalla sig för proffs dvs professor.

Datorer har gjort det också lättare för alla med autism att hitta sitt eget intresse och sysselsätta sig själv enklare. Många barn med denna diagnos går alltid omkring med en laptop för att engagera sig i något de är intresserade av. Oftast kan det handla om något som har med siffror att göra. Många barn har också adhd speciellt killar och då handlar det om en bokstavskombination.

Andra saker som utmärker autism är:

  • Luktkänslighet
  • Har svårt för olika typer av ljud och högt ljud
  • Ljuskänslighet
  • Ögonkontakt
  • Talar om sig själv i en annan person när de är väldigt små tex i stället för att säga “jag är hungrig” kan ett barn som har autism säga “Simon är hungrig”.
  • När du säger hejdå Simon och inte får ett svar så kanske du säger “Vad säger man Simon?” Då svarar Simon “hejdå Simon”, det vill säga bara upprepar vad det är du har sagt. Detta för att barn som är väldigt små förstår inte riktig detta med social kompetens och behöver verkligen öva sig fram för att klara sig i sociala sammanhang.

Nu är detta inlägg verkligen SEO vänligt då jag har skrivit mer än 400 tecken, länkat till två olika sidor och diskuterat autism. Detta är vad man kan göra med datorer numera och även få följare från andra sidan jordklotet bara du gör allt rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *