Längtan till att bada när det är som varmast

Förra sommaren var otroligt varmt och hela tiden längtade alla till att bada och svalka sig.

Denna sommar vet vi inte om det blir så varmt då värmen inte riktigt velat dyka upp. Fram till mitten av maj är det väldigt svalt och sedan kommer det bli super varmt. När det blir varmt så vill man förutom att bada även äta frukter med mycket vatten som till exempel vattenmelon och jordgubbar. Jordgubbarna kan dessutom plocka själv och väga för att betala beroende på hur mycket man har plockat.

Allt som har vätska är bra för människor

Vatten är otroligt bra för vår hälsa både sommar och vinter. Det många inte tänker på är att frukt och grönt också har mycket vätska i sig som är bra för oss. Förutom vitaminerna i frukt och gräns så får vi i oss vätska också.

För dig som verkligen vill ha en pool i din trädgård.

Det finns företag som hjälper till med tryckning brunn och även fyller på med vatten i poolen så att man äntligen kan koppla av och simma några längder. Bara man kan ordna en brunn så kan man verkligen simma för att få vardaglig motion.

Det positiva med att ha egen pool i sin trädgård

  • Du behöver inte packa kläder, baddräkt eller schampo för att åka iväg till närmaste badhus .
  • Man kan bjuda hem vänner för att ha en poolparty med mat och dryck
  • Tänk på vilken vardagsmotion man får varje dag oavsett om du vill simma en längt eller 10 längder. Varje längd brukar vara cirka 25 meter i badhusen.
  • Du kan lära dina barn att simma på hemmaplan och även lära upp deras vänner att simma också
  • Man kan även ha en egen simskola och ta emot elever som vill lära sig att simma
  • Det funkar även att göra vattengymnastik och även bjuda in andra för att tillsammans göra olika övningar. För er som inte vet detta så är vattengymnastik och simning bättre för våra leder och mycket skonsamt för våra muskler och ben.

Vill du ändå besöka en badplats för att bada och slippa bygga en egen pool så kan du så klart till exempel besöka Fyrishov i Uppsala som är mycket populär. Många vuxna och barn besöker Fyrishov varje år och folk reser från hela Sverige för att besöka detta fantastiska badhus med sitt äventyrsbad. Det är dessutom öppen både sommar och vinter samt så har de även en mycket trevlig lunchrestaurang som kallas för Doppingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *