När man vill marknadsföra sitt varumärke

Har du ett företag så tänker du säkert på att skaffa dig visitkort med din logga på.

Det bästa hade varit om du i stället för visitkort ger bort pennor med din logga på. För pennor kastar man inte och pennor dör inte ut på flera år. Folk brukar dessutom låna ut pennor och sedan när man själv har lånat en penna glömmer man att ge tillbaka. Vissa gör det också medvetet, dvs glömmer att ge tillbaka en penna.

Har du ett varumärke tex köpa kaffe online med en snygg logga på? Då kan det också vara kul för kunderna att få en snygg T-shirt med er logga på om de beställer kaffe tex för en viss summa. Dvs i själva paketpriset så ska er logga på mugg, t- shirt mm ingå. Det kommer bli en mycket uppskattad gåva för era kunder. Samtidigt så kommer ert varumärke leva vidare väldigt länge. Du kan också få profilkläder med din logga och tryck.

Det är så här vissa företag gör för att de ska synas mer än något annat likvärdigt varumärke. Vem har tex sagt att diskmedlet Yes är det bästa? Det handlar om att Yes har fått mycket synlighet. Visste ni tex att Yes torkar ut dina händer mer än något annat diskmedel? Just för att den är så bra mot fett och smuts från din disk. Så ja, det är överlägset bättre än många andra varumärken samtidigt så är det det diskmedlet vi känner till bäst tack vare att de syns mer än något annat varumärke. Så därför är det bra att synas i alla former.

Du kommer då få hela Sverige att dricka just ditt kaffe eftersom du tar hand om ditt varumärke på bästa tänkbara sätt. Det är nästan bättre att marknadsföra sig än att stå och försöka sälja produkten. Prova ska du se hur effektivt det är med marknadsföring och få sin egen logga på allt. Man blir så glad också när man ser att folk dricker kaffe med din logga på. Kan det bli bättre att logga in på egen kopp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *